امروز یکشنبه 26 خرداد 1398 ساعت 09:59:55

دوربین خبر

کد مطلب : 11493 -تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 دی 1396 -ساعت : 08:46

چاپ به اشتراگ گذاشتن
سبك زندگي سالم/از بروز آنفولانزا جلوگیری کنیم...

سبك زندگي سالم/از بروز آنفولانزا جلوگیری کنیم...

به گزارش دوربین خبر،توصيه هاي بهداشتي در خصوص انفلوانزاي پرندگان و سلامت مواد غذايي

از سلامت پرندگان قبل از مصرف مطمئن شويد

گوشت و فراورده هاي خام غذايي را به طور جداگانه از غذاهاي طبخ شده نگهداري كنيد

هيچ نوع از فراورده هاي گوشتي ( پرندگان ) و تخم پرندگان را به صورت خان و يا نيم پز و نيم پخته استفاده نكنيد

غذاهاي پخته شده را بيشتر از ٢ ساعت در هواي اتاق نگه داري نكنيد زيرا باعث الودگي ان خواهد شد

غذاهاي پخته نگهداري شده را قبل از مصرف در دماي بالاتر از ٦٠ درجه سانتي گراد گرم كنيد

گوشت پرندگان براي مصرف بايد كاملا پخته شود

تخم پرندگان ( تخم مرغ ) را تا سفت شدن كامل زرده و سفيده ان بپزيد ( حداقل ٥ دقيقه در اب جوش ٧٠ درجه سانتي گراد قرار گيرد )

طبخ گوشت به صورت اب پز مطمئن ترين راه است و توصيه مي شود از روش هاي ديگر مانند سرخ كردن، كباب كردن ، بريان كردم و .... خودداري كنيد

پوست بيروني تخم مرغ نيز مي تواند الوده به ويروس باشد لذا سعي كنيد پوست بيروني را حتما بشوييد

از مصرف تخم مرغ هاي شكسته خودداري نموده و تخم مرغ هايي كه پوسته ان الوده به خون و يا فضولات است بايد قبل از مصرف شسته شده و بلافاصله استفاده گردد. ويروس انفلوانزا در فضولات پرندگان تا مدت هاي طولاني زنده مي ماند.



لینک کوتاه مطلب :


نظر شما در مورد : سبك زندگي سالم/از بروز آنفولانزا جلوگیری کنیم...

*

*


(تحلیلی از قیام احمد بن موسی و برادران امام رضا(ع) ؛ نوشته جلیل عرفان منش

ویژه گروه سنی بزرگسال

@doorbinkhabar.ir

آخرین اخبارپربازدیدها

  گزارش رادیوئی و تلوزیونی


bmi.ir