امروز چهار شنبه 22 مرداد 1399 ساعت 22:09:05

دوربین خبر

کد مطلب : 31294 -تاریخ انتشار : چهار شنبه 07 اسفند 1398 -ساعت : 08:55

چاپ به اشتراگ گذاشتن
کم توجهی به واحدهای تولیدی و کارگری در مواجهه با کرونا

رئیس انجمن موادغذایی مازندران عنوان کرد:

کم توجهی به واحدهای تولیدی و کارگری در مواجهه با کرونا

به گزارش دوربین خبر،

متاسفانه در شیوع اخیر بیماری کرونا واحدهای تولیدی و جمعیت کارگری کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

شاید؛ بعد و حتی همزمان با مراکز بهداشتی و درمانی که تعطیل پذیر نیستند، واحدهای تولیدی به خصوص صنایع غذایی و به ویژه صنایع حساس مثل لبنیات که نباید و یا نمیتوانند تعطیل شوند، نیازمند پشتیبانی و تامین ملزومات ایمنی و بهداشتی مانند ماسک، ضدعفونی کننده، دستکش و ... هستند که اتفاقا این روزها با مشکل تامین مواجهند.

ضمن تاکید به مدیران واحدهای تولیدی برای مراقبت از سلامت کارکنان، از تشکلهای صنعتی و به ویژه انجمن های صنایع غذایی انتظار میرود با پیگیری این مطالبه مهم از نهادهای مسئول، مانع از عواقب بسیار پرهزینه این کمبودها از جمله تعطیلی احتمالی و آسیبهای "برند" بشوند.



لینک کوتاه مطلب :


نظر شما در مورد : کم توجهی به واحدهای تولیدی و کارگری در مواجهه با کرونا

*

*


(تحلیلی از قیام احمد بن موسی و برادران امام رضا(ع) ؛ نوشته جلیل عرفان منش

ویژه گروه سنی بزرگسال

@doorbinkhabar.ir

آخرین اخبارپربازدیدها

  گزارش رادیوئی و تلوزیونی


bmi.ir