امروز چهار شنبه 30 مهر 1399 ساعت 02:32:43

دوربین خبر

کد مطلب : 31940 -تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 -ساعت : 20:13

چاپ به اشتراگ گذاشتن
افزایش 3 درصدی تولید گوشت مرغ در مازندران

افزایش 3 درصدی تولید گوشت مرغ در مازندران

به گزارش دوربین خبر،

مدیر طیور جهاد کشاورزی مازندران گفت: شش ماه امسال ۶۹ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شد که توان تولید گوشت مرغ آماده طبخ به میزان ۱۲۹ هزار تن را داشته است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال سه درصد افزایش داشته است.

یدالهی افزود: مازندران ۳۰ درصد تولید جوجه یکروزه و ۱۱ درصد تولید گوشت سفید کشور را بر عهده دارد.



لینک کوتاه مطلب :


نظر شما در مورد : افزایش 3 درصدی تولید گوشت مرغ در مازندران

*

*


(تحلیلی از قیام احمد بن موسی و برادران امام رضا(ع) ؛ نوشته جلیل عرفان منش

ویژه گروه سنی بزرگسال

@doorbinkhabar.ir

آخرین اخبارپربازدیدها

  گزارش رادیوئی و تلوزیونی


bmi.ir