امروز شنبه 04 بهمن 1399 ساعت 16:42:55

دوربین خبر

کد مطلب : 32167 -تاریخ انتشار : دوشنبه 26 آبان 1399 -ساعت : 20:03

چاپ به اشتراگ گذاشتن
تولید ۹ هزار تن گوشت سفید در نکا

تولید ۹ هزار تن گوشت سفید در نکا

به گزارش دوربین خبر،

مدیر جهاد کشاورزی نکا گفت: از آغاز سال تاکنون ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در سالن‌های مرغداری شهرستان نکا انجام شد.
 
سید شبر موسوی افزود: با این تعداد جوجه ریزی ۹ هزار تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا گفت: ۲۰۳ واحد مرغداری در این شهرستان فعال است.

موسوی با بیان اینکه گوشت مرغ به سبب وجود فسفر نقش مفیدی در ساختمان دندان‌ها و استخوان‌ها دارد گفت: گوشت سفید سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف ازجمله فسفر، اسید آمینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B۶ و به ویژه سلنیوم که یکی از اجزای بسیار مهم واکنش ‏های متابولیک در بدن محسوب و شامل متابولیسم هورمون ‏های تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی در بدن است.



لینک کوتاه مطلب :


نظر شما در مورد : تولید ۹ هزار تن گوشت سفید در نکا

*

*


(تحلیلی از قیام احمد بن موسی و برادران امام رضا(ع) ؛ نوشته جلیل عرفان منش

ویژه گروه سنی بزرگسال

@doorbinkhabar.ir

آخرین اخبارپربازدیدها

  گزارش رادیوئی و تلوزیونی


bmi.ir