به گزارش دوربین خبر،
"علیرضا سعدی پور" با بیان اینکه در این راستا توجه به مناطق محروم در دستور کار اصلی ما قرار دارد، افزود: برنامه بازدید از مدارس مناطق کمتر توسعه یافته و نقاط دورافتاده را در دستور کار داریم که در این راستا تاکنون بیش از ۴ میلیارد تومان به مدارس مناطق محروم و شبانهروزی سرانه اختصاص یافته که در طی سالیان اخیر بیسابقه است. همچنین برای دسترسی تمام دانشآموزان استان به آموزش مجازی اقدامات بزرگی صورت گرفته که از جمله آن میتوان به راهاندازی سامانه جامع محتوای الکترونیکی مازندران و اتصال ۱۸۵۳ مدرسه روستایی به اینترنت رایگان اشاره کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه از روز سوم اسفندماه که مدارس تعطیل شد ما آموزش را تعطیل نکردیم، تصریح کرد: در همان هفته اول اقدام به راهاندازی سامانه مازند محتوا کردیم که مطالب آموزشی و تربیتی در این سامانه بارگذاری شده و امروز در کنار شبکه شاد به عنوان آموزش مکمل کمک بزرگی به دانشآموزان استان میکند. همچنین در طی این مدت مازندران در تهیه ملزومات هوشمند اعم از گوشی و تبلت برای دانشآموزان نیازمند در کشور پیشتاز بوده و تاکنون حدود ۱۴ هزار گوشی و تبلت توسط شهرستانها و مناطق استان برای دانشآموزان نیازمند خریداری و به آنها اهدا شد.
سعدی پور با بیان اینکه روند جذب اعتبارات در این زمینه همچنان ادامه دارد، افزود: همچنین حدود ۲ میلیارد تومان برای خرید گوشی و تبلت از سوی مجمع خیرین استان برای دانشآموزان نیازمند اختصاص داده شده که بیشتر به دانشآموزان تحت پوشش کمیته امداد تعلق میگیرد. یک میلیارد تومان نیز از سوی سازمان مدیریت استان که شامل حدود ۵۰۰ تبلت است به مدارس استان در حال تحویل داده شدن است. از جمله اتفاقات مهم دیگر اختصاص حدود ۱۲ هزار وام دو میلیون تومانی قرضالحسنه جهت خرید گوشی است که تاکنون ۴ هزار وام بانکی ملی در حال پرداخت است و بانکهای دیگر نیز در نوبت پرداخت قرار دارند.