به گزارش دوربین خبر،
«علیرضا سعدیپور» گفت: با شیوع بیماری کرونا و قرار گرفتن در موقعیت و زیست بوم جدید، در حقیقت تاریخ تازهای را در باب تعلیم و تربیت، نه تنها بر روی آموزش و پرورش ایران بلکه سراسر جهان داشته است و این حادثه نشان داد که بشر توانست به خوبی با استفاده از تکنولوژی و ساخته های خود از این معضل نیز به خوبی عبور کرده و همزیستی را با این بیماری بیاموزد و به نوعی در این زیست بوم ما انتقال از جامعه ماشینیزم به جامعه دانایی محور را تجربه کردیم.
این مقام مسئول با اشاره به خلاقیتهای آموزش و پرورش مازندران به جهت دسترسی دانشآموزان به محتواهای آموزشی، تصریح کرد: آموزش و پرورش مازندران از همان ابتدا با توجه به تولید محتواهای استاندارد از سوی معلمان به خصوص معلمان مطرح استان، اقدام به راهاندازی سامانه مازندمحتوا کرد، تا همه دانشآموزان به این محتواهای استاندارد، علاوه بر محتواهای تولیدی توسط معلم خود، دسترسی آسان داشته باشند.
وی با اشاره به موفقیت این سامانه تصریح کرد: این سامانه نهتنها مورد استفاده دانشآموزان مازندرانی قرار گرفت، بلکه در سطح کشور نیز مورد استقبال واقع شد، همچنین این سامانه از سوی مقام عالی وزارت نیز مورد تشویق و تاکید قرار گرفت به طوری که سعی شده این سامانه همواره مورد پایش و بررسی قرار بگیرد تا محتواهای موجود، به روز و کاملا مطابق استانداردهای لازم باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به طرح خلاقانه دیگر استان مازندران، ابراز کرد: آموزش و پرورش مازندران از جمله پیشگامان استفاده از تکنولوژی QR-Code برای دسترسی آسان و سریع به محتواهای آموزشی سامانه مازند محتوا در سطح کشور است. در این طرح محتواهای موجود به صورت درس یه درس و در برخی مواقع به صورت صفحه به صفحه، تفکیک شده و با استفاده از برچسب های چسبانده شده به صحفات کتاب، و اسکن توسط گوشی هوشمند، به راحتی دانشآموز از محتواهای سامانه مازند محتوا استفاده میکند. این طرح هماکنون به صورت پایلوت در شهرستان محمودآباد در حال اجراست.
این مقام مسئول با اشاره به سند تحول بنیادین که چراغ راه هدایت در زمینه تعلیم وتربیت است، گفت: پرداختن به مباحث تربیتی و فرهنگی دانشآموزان برای ما بسیار حائز اهمیت است چراکه جریان یادگیری و استمرار یادگیری در بستر تربیت و استفاده از ظرفیت فرهنگ وهنر می تواند ما را برای رسیدن به تربیت تمام ساحتی که در سند تحول بنیادین به آن اشاره شده است کمک کند.
سعدی پور با تاکید بر اهمیت عدالت آموزشی برای همه دانشآموزان مازنی خاطرنشان کرد: یکی از مباحث بسیار مهم برای بهرهمندی از آموزشهای مجازی، برخورداری از ابزارهای مناسب است که در این زمینه تبلت و گوشی هوشمند از ضروریات دانشآموزان در این زیست بوم جدیداست. با توجه به نیاز به تعداد نسبتا زیادی از این ابزارهای آموزشی برای دانشآموزان کم برخوردار، آموزش و پرورش مازندران توانست با کمک استانداری مازندران اقدام به جذب خیرین در زمینه تهیه اقلام آموزشی کند.
مدیرکل با اشاره به مشارکت دستگاهها در پویش تهیه اقلام آموزشی ضمن تشکر از مدیران بانکهای عامل در این پویش، افزود: بانک ملی ایران در این پویش حدود ۳۷۰۰فقره، بانک تجارت حدود ۱۲۰۰فقره، بانک سپه حدود ۵۰۰فقره و بانک توسعه تعاون نیز حدود ۲۰۰فقره وام قرضالحسنه برای خانوادهها در نظر گرفتند. و تاکنون نیز در حدود ۵هزار قلم ابزارهای کمک آموزشی توسط فرمانداران، بخشداران، شوراهای شهر، دهیاران و خیرین محترم به دانشآموزان محترم اهدا شد. همچنین ۴هزار دستگاه تبلت آموزشی توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز برای دانشآموزان تهیه شد.
این مقام مسئول با اشاره به پویش کمک مومنانه، تصریح کرد: در این پویش که به منظور تهیه اقلام آموزشی برای دانشآموزان بود، در حدود ۱۴هزار گوشی و تبلت برای دانشآموزان تهیه شد.