به گزارش دوربین خبر،
"فاطمه مهاجرانی" افزود: امروز که ویروس کرونا شرایط جدید تاریخی ایجاد کرده، باید به این شرایط با دید همهجانبه بنگریم. این نگاه همهجانبه یعنی اینکه هم تهدیدهای ایجاد شده و هم فرصتهای ایجاد شده را به صورت همزمان مدنظر قرار دهیم.
وی با بیان اینکه کرونا ما را به آینده پرتاب کرد، گفت: امروز در کشور با چندین میلیون دانشآموزی روبرو هستیم که به ابزارهای هوشمند دسترسی ندارند و خیرین و نهادها در حال تهیه تبلت و گوشی جهت آموزشی مجازی برای آنها هستند. رقم بسیار بزرگی است ولی خیرین عزیز در حال تلاش هستند و امروز مهمترین موضوع مجامع خیرین تهیه ابزارهای هوشمند برای دانش آموزان است.
مهاجرانی در همین زمینه ادامه داد: اما در کنار این باید به تهدیدهای فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان نیز توجه کنیم. درواقع کرونا موجب شد یکبار به طور جدی به این بیندیشیم که نقش اتاق فناوری یا یک فضای هوشمند در مدارس چگونه است؟ چیزی که سالها به طور جدی به آن فکر نکردیم و امروز کرونا این فرصت را به وجود آورده که برای ایجاد یک فضای هوشمند در مدارس طرح و برنامه جدی و عملیاتی ارائه کنیم.
معاون سازمان نوسازی مدارس کشور عدالت آموزشی را در این بحث بسیار مهم دانسته و تصریح کرد: نباید فقط به این فکر کنیم که فیزیک مدرسه چگونه است. درون مدرسه و آنچه در کلاس درس اتفاق میافتد مهمتر است و در همین زمینه است که تاکید میکنم باید به ظرفیتهای فناوری بیشتر توجه کنیم. کرونا شاید تا چندین سال باقی بماند اما نباید در گذشته باقی بمانیم.