به گزارش دوربین خبر،
"علیرضا سعدی پور" گفت: برابر هماهنگی اداره سنجش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش با ستاد مقابله با کرونا برای کمتر از چهار هزار دانش آموز، بازمانده های دروس نهایی در دیماه و موافقت این مرجع قانونی برای برگزاری آزمون به صورت حضوری برابر با شیوه نامه مربوط، رعایت همه پروتکل ها ، برنامه اجرایی و اقدامات اولیه برای تعیین حدود ۵۴ حوزه امتحانی و حدود ۳ حوزه انجام شود ضمن اینکه برابر بخشنامه وزارتی، تاریخ امتحانات نهایی از ۱۵ دی تا ۸ بهمن است.
وی با تاکید بر رعایت فاصله گذاری و استفاده از ماسک و لوازم بهداشتی کرد: برنامهای اتخاذ شود تا ناظران بهداشتی قبل از شروع امتحانات در حوزه، حاضر باشند و بازدیدها نیز با رعایت همه پروتکل ها انجام شود ضمن اینکه اگر دانشآموزی مبتلا به کووید 19 است، به هیچ وجه اجازه حضور نیابد.
مدیرکل آموزش و پرورش در ادامه به امتحانات داخلی پرداخت و گفت: با توجه به نگرانی درخصوص کرونا مقرر شد امتحانات داخلی برای تمام پایهها، غیرحضوری باشد البته معلمان و مدیران در متوسطه اول و دوم تمهید مقدمات کنند و نظارت دقیق به کار بگیرند تا دانش آموزان مانند کلاسهای حضوری، آزمون را جدی بگیرند و با آمادگی کامل بر سر جلسه امتحان حاضر شوند تا دچار افت علمی نشوند.
وی ضمن تاکید بر اهمیت ارزشیابی و ضرورت اهتمام مدیران بر اجرای درست بخشنامه ها و شیوه نامهها گفت: زمان پیشنهادی برای آزمون در مدارس روزانه نیز از ۶ تا ۲۴ دیماه در نظر گرفته شد ضمن اینکه ارزشیابی در مقطع ابتدایی به صورت کیفی است و به همین دلیل اساساً برنامه امتحانی برای مقطع ابتدایی نداریم.