به گزارش دوربین خبر سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست خبری دستاوردهای علمی و تحقیقاتی و فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اظهار کرد: حوزه پژوهش با ارتباطات و رسانه عجین است به این دلیل که بسیاری از انتشارات پژوهشی ازطریق رسانه اتفاق میافتد که نیازمند همراهی رسانهها هستیم.
وی با بیان اینکه کارهای متنوعی در حوزه کرونا انجام شده و کماکان درحال انجام است، افزود: بخشی از این کارها به ثمر رسیده و نتایج آن استخراج شده و مقالههای زیادی در سطح بینالمللی و ملی و دانشگاهی انتشار پیدا کرده و بخشهایی نیز مورد کاربرد قرار گرفته که امیدواریم در جایگاههای رتبههای علمی از آن استفاده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: درست است تسهیل و تسریع در ارتباطات و اطلاعات کمکهای شایانی در عصر حاضر کرده ولی یکسری مشکلاتی فراهم کرده که از جمله آن میتوان به این موضوع اشاره کرد که خیلی افراد بدون اینکه دانش کافی داشته باشند و بدون آشنایی با اصول پژوهش و علمی بهراحتی موضوعاتی را منتشر میکنند که برخی ممکن است گستره وسیعی پیدا کنند.
این مسؤول اضافه کرد: در واقع گزارههای شبه علمی خیلی فراگیر شده و گاهی اوقات صدای گزارههای غیرعلمی آنقدر زیاد است که به سختی میتوان صداهای علمی را شنید که مستلزم همکاری رسانهها هستیم تا مردم را به سمت شناخت جایگاه معتبر پژوهشی سوق دهند.
دکتر موسوی از گرفتن مجوز تاسیس پارک علم و فناوری سلامت در استان مازندران خبر داد و افزود: این اتفاقی مهم در حوزه پزشکی استان از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش ثبت اختراعات در این دانشگاه گفت: توسط شرکتهای دانشبنیان ۱۱ مورد اختراع داخلی و دو مورد اختراع بینالمللی به ثبت رسیده است.
این مسؤول با بیان اینکه تعداد واحدهای فناور به ۱۶ مورد رسیده است، یادآور شد: همچنین سه شرکت دانش بنیان نیز در استان فعال بوده که تعداد محصولات به ۲۱ مورد رسیده است.
دکتر موسوی به راهاندازی آزمایشگاه تحقیقاتی کووید ۱۹ در استان مازندران اشاره کرد و خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما این است با توسعه فعالیتها، جایگاه پژوهشی دانشگاه را بالاتر ببریم.