به گزارش دوربین خبر،رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای تنکابن با تشریح وظایف اداره راهداری گفت: مسائل مربوط به ایمنی و نگهداری راهها و رفع مشکلات محورهای اصلی در محدودۀ خارج از بافتهای روستایی و شهری و محورهای سراسری برعهدۀ این سازمان است، و 760 کیلومتر مسیر راهسازی در این شهرستان وجود دارد.
او در زمینه مشکلات روکش آسفالت مسیر اصلی خط کناره بویژه در محدودۀ شهر نشتارود به عنوان یک مطالبۀ عمومی تصریح کرد: قرارداد ما با شرکت پیمانکار جهت اجرای_روکش آسفالت از پل کاظمرود به سمت نشتارود بود که شرکت «دال گستر» از نوشهر به عنوان مجری آن انتخاب شد، امّا نوسانات قیمت قیر، دستمزد و مصالح سبب شده که کار به تعویق بیفتد و به تازگی در نشستی که با مدیرکل راهداری استان داشتیم، مجدّداً با پیمانکار مذاکره و توافق انجام شد که بزودی عملیّات اجرایی روکش آسفالت این محور آغاز خواهد شد.
فتحی از انجام مراحل مناقصه و تعیین پیمانکار جهت اجرای طرح روکش آسفالت برای برخی محورهای منطقه که شرایط نامناسبی دارند، یاد کردو افزود: این پیمان برای محدودۀ غرب استان در حال انعقاد است که سعی کردیم بیشترین تمرکز و اجرای آن در منطقۀ ما و در محورهای اصلی شهرستان باشد..
وی از تعریض پل روستای لزربن و افزایش ایمنی این محور نیز به عنوان پروژههای شاخص دیگر در سال 99 یاد و اعلام کرد: یک دهنه پل به پل اصلی اضافه شد که عملیّات احداث دیوارۀ حفاظتی نیز در این محدوده اجرا و همچنین آسفالت محور نیز انجام شد که مجموعاً اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان در این پروژه هزینه شد.
فتحی با بیان اینکه غالب اقدامات صورت گرفته و در حال انجام شهرستان در حوزۀ راهداری با مشکلات اعتباری و تنها با تعامل و همراهی مسئولان شهرستان انجام شده، گفت: به دلیل گستردگی فعالیّت و خدمات، نمیتوانیم منتظر اخذ و تصویب اعتبارات بمانیم.
وی اظهار کرد: در چندین نقطه از شهرستان نظیر محدودۀ میدان کشکوه تا سلیمانآباد به طول 2.5 کیلومتر، از روستای لتاک تا ولمرود به طول 2 کیلومتر و در محور شهیدآباد به امیرآباد با طول 1250 متر آسفالت انجام شده، امّا بدلیل فرسودگی رویه آسفالتی در شهرستان، این فعالیّتها به چشم نمیآید.
فتحی ضمن یادآوری این مطلب که نگهداری و مرمت راههای داخل شهری در حیطۀ وظایف اداره راهداری نیست، تصریح کرد: در شهرها این وظیفه بر عهدۀ شهرداریها و در روستاهای دارای طرح هادی و مناطق داخل بافت بر عهدۀ بنیاد مسکن است، امّا با توجه به تعاملی که در شهرستان داریم، در بسیاری از موارد به کمک این مناطق رفته و در این مسیرها نیز خدمات ارائه کرده و میکنیم.
وی به تقسیم اعتبارات در مرکز استان بین 22 شهرستان یاد کرد و با اعلام اینکه سهم شهرستان تنکابن در حوزۀ راهداری حدود 3.5 میلیارد تومان بوده، خاطرنشان کرد: اعتبارات ما تنها در بخش حوادث دارای تخصیص صددرصدی است ولی با رایزنی شهرستانی و جذب اعتبارات از منابع دیگر اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
این مقام مسئول با اشاره به برخی طرحدهای ملّی در دست اقدام نظیر روکش آسفالت سلیمانآباد به خشکرود، آسفالت محور کشکوه به پلطان و مهاجرآباد، تعریض محور زنگیشامحلّه و احداث دوربرگردان استاندارد در محدودۀ پسکلایه در محور کمربندی گفت: در محور کمربندی مشکل بزرگی در تعریض یکی از پلها داشتیم که 5 ماه بواسطۀ نیاز کشاورزان به آب، اجازۀ قطع آب این نهر داده نمیشد.
او گفت:مجموعاً تعداد 13 پل در محور کمربندی تعریض شد، امّا این پل به میزان تمام پلها مشکل ایجاد کرد و بارها سبب تعویق زمان اجرا شد.
فتحی عمر متوسط آسفالت را بین 10 تا 15 سال بسته به میزان ترافیک محور اعلام کرد و بابیان اینکه در محور روستایی سههزار پیشبینی تردّد خودورهای سنگین نشده، گفت: متأسفانه این دلایل سبب شده که عمر آسفالت در شهرستان کمتر از میزان مورد انتظار باشد.
.وی در پاسخ به پرسشی در زمینه مشکل ورودی پایانه تنکابن، انجام این پروژه را خارج از تعهدات ادارۀ راهداری شهرستان دانست و یادآور شد: در زمان افتتاح پایانه تنکابن، مبلغی از ادارۀ کل راه و شهرسازی استان جهت تعریض و احداث پل، دیوارهسازی و ایجاد رمپ ورود و خروج به پایانه در اداره راهداری شهرستان تنکابن اختصاص یافت همچنین از اعتبار درنظر گرفته شده برای محور روستایی «کاوه ملک» در کمیتۀ برنامهریزی استان تصمیم سازی شد.
و ی اعلام کرد: پس از تخصیص این اعتبار جهت شنریزی این محور پیمانکار انتخاب خواهد شد تا در کنار سایر خدمات، محور آن نیز اصلاح شود.
وی در زمینه مشکلات بوجود آمده در آسفالت معابر و محورها به دلیل اجرای عملیّات مختلف گازرسانی و حفاری لولههای آب و ... گفت: معمولاً در قراداد و تعهّدات شرکتها پس از حفاری شرایط راه به حالت اولیّه بازگردانده می شود، امّا متأسفانه این کار انجام نمیشود و مشکلات عدیدهای را به وجود میآورد.