به گزارش دوربین خبر،
علی سهرابی افزود: تصمیم جدی و جدید آموزش و پرورش مازندران این است که سیستمهای کامپیوتر بلااستفاده احصاء شده، نیازهای مدارس مناطق محروم نیز رصد شده و فهرست شود و رایانههای بلااستفاده به مدارس مناطق کم برخوردار اختصاص یابد تا از این راه هم امکانات به صورت درست توزیع شود و هم شاهد رشد عدالت آموزشی باشیم.
وی با بیان اینکه در کل کشور 600 هزار رایانه در مدارس وجود دارد، تصریح کرد: مطابق استانداردها برای مدرسهای که 30 دانشآموز در آن تحصیل میکنند، 10 سیستم رایانه نیاز است. یعنی برای هر 3 دانشآموز به یک رایانه نیازمندیم. در زیست بوم جدید که آموزش مجازی اهمیت بیشتری پیدا کرده ضرورت دسترسی مدارس به رایانه بسیار مهم است و حتی یک کامپیوتر در مدرسه منطقه دورافتاده و محروم میتواند برای دانشآموزان مثمر ثمر باشد.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه خوشبختانه اغلب مدارس روستایی استان به اینترنت دسترسی دارند، خاطرنشان کرد: هدف ما این است تا از تمام امکانات برای خدمترسانی به مدارس مناطق روستایی و محروم استفاده کرده و عدالت آموزشی را ارتقا بخشیم. در این زمینه براساس مصوبات ستاد ملی کرونا عمل خواهیم کرد و در صورت حضور دانشآموزان در مدارس، حضور در کارگاه کامپیوتر و استفاده از آن با رعایت فاصلهگذاری و پروتکلهای بهداشتی خواهد بود.