به گزارش دوربین خبر،
سعدی پوربا بیان این خبر افزود: از 508 هزار دانشآموز استان، 310 هزار دانشآموز به آموزش در سامانه شاد دسترسی دارند و حدود 72 هزار دانشآموز در این سامانه احراز هویت نشدند. در مجموع 86 درصد دانشآموزان استان در سامانه شاد احراز هویت شده و 71 درصد دانشآموزان در سامانه شاد آنلاین هستند.
وی با بیان اینکه محیط آموزش در شبکه شاد بسیار امن است، تصریح کرد: تصمیم بسیار بهموقع و درست وزارت آموزش و پرورش در راهاندازی شبکه شاد یکی از تاریخیترین تحولات دستگاه تعلیم و تربیت از ابتدای راهاندازی سیستم تعلیم و تربیت جدید در ایران است و حتی در صورت از بین رفتن کرونا و بازگشت آموزش به شرایط پیشین، میتوان از ظرفیت شبکه شاد برای آموزش تکمیلی استفاده کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به آمار دانشآموزان فاقد ابزار هوشمند گفت: در ابتدای سال تحصیلی جاری، حدود 40 هزار دانشآموز فاقد ابزار هوشمند بودند که با همت خیرین و دیگر نهادها و تأمین بخشی زیادی از ابزارهای هوشمند برای دانشآموزان، این آمار در حال حاضر به 11 هزار دانشآموز رسیده است و انشاءالله روند تأمین ابزار هوشمند برای دانشآموزان باقیمانده نیز ادامه دارد.
سعدی پور میزان دانشآموزان فاقد اینترنت را 8500 نفر اعلام کرده و افزود: 161 هزار دانشآموز استان از آموزش تلویزیونی استفاده کرده و 21 هزار دانشآموز نیز بستههای آموزشی دریافت میکنند. جهت بررسی آموزش نیز همکاران ما به طور جدی مشغول نظارت هستند و این کار توسط مدیران شهرستانها ومناطق، معاونین آموزشی، کارشناسان ادارات، مدیران و معاونان مدارس، و سرگروهها و راهبران صورت میپذیرد.